Producten

Automatisering zwembad

Natuurlijk kunt u uw zwembadapparatuur handmatig bedienen. Maar waarom zou u, als deze bijna helemaal of gedeeltelijk geautomatiseerd kan worden? Een besturingssysteem neemt werk uit handen. Denk bijvoorbeeld aan het periodieke terugspoelproces van uw filter, de bediening van uw zwembadafdekking, de niveauregeling, de volledige waterbehandeling en de verwarming van het water. Dit alles kan tot in detail geautomatiseerd worden. Er blijft daardoor meer tijd over om te ontspannen en te genieten van uw vrije tijd.

Starline PoolControl

Wanneer u meerdere zaken wilt automatiseren is de Poolcontrol een zeer goede optie. Dit geavanceerde systeem bestuurt niet alleen de filterapparatuur maar regelt en meet ook diverse parameters met betrekking tot verwarming, solarbesturing en waterbehandeling. Daarnaast kunt u een constante watertemperatuur regelen. Op het display is deze permanent af te lezen. In combinatie met een terugspoelsysteem beschikt de Poolcontrol over drie ingangen voor de aansluiting van desinfectieapparatuur. Daarnaast kan ook een buitentemperatuurvoeler aangesloten worden. Deze voorkomt bevriezing van het water en bespaart tevens energie.

Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op!

NEN 3140/ NEN 2484 certificering.
Hydraflex, ook voor het keuren van al uw elektrische materiaal.  Vanaf begin februari zijn wij gecetrificeerd met het NEN3140 certificering. Keuren van klein tot groot elektrisch materiaal kunt u door een van onze specialisten laten uitvoeren.     
Hydraflex Starline pool control | Hydraflex - Technisch handelscentrum bv © 2019
Volg ons op Twitter Volg ons op Linkedin Volg ons op Facebook