Producten

Zwembadbenodigdheden en vijverbenodigdheden

Hydraflex B.V. heeft jarenlange ervaring met de aanleg, renovatie en onderhoud van binnen- en buitenzwembaden. Met deskundige medewerkers kunnen wij uw zwembad ook preventief onderhouden.

Pompen, filters en verlichting hebben wij, onder voorbehoud, op voorraad.

Ook op het gebied van vijvers hebben wij een uitgebreide expertise. Wij adviseren en ondersteunen u graag in de aanleg en het onderhoud van uw vijver.

Of het nu zacht kabbelt of dynamisch klatert; de meeste mensen raken gefascineerd door bewegend water. Bewegend water schept een bijzondere ambiance, waarin uw vijver goed tot zijn recht komt. Een zacht kabbelende bronsteen, een klaterende schuimbron of sprankelend water. Voor in of naast de vijver, in een tuin zonder water, een balkon of terras, in ons OASE assortiment vindt u zeker een geschikt product.

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment in OASE producten. Hieronder vindt u een kleine selectie. Bent u op zoek naar iets anders of wilt u weten wat we nog meer bieden? Neem contact met ons op, wij kunnen u gegarandeerd verder helpen!

 

OASE LunaLedOASE LunaLedOASE LunAqua Classic LED

OASE LunAqua HalogeenschijnwerperOASE Waterfall

Nieuw! Premium zwembad coating.
Zelfs de beste zwembaden kunnen in de loop der jaren lichtelijk verkleuren, beschadigen of vaal worden. Wij willen dat onze klanten eindeloos kunnen genieten en blij zijn met hun polyester zwembad. Deze behandeling biedt kansen om uw oudere polyester zwembad een nieuw leven in te blazen! 
Zwembadbenodigdheden en vijverbenodigdheden | Hydraflex - Technisch handelscentrum bv © 2018
Volg ons op Twitter Volg ons op Linkedin Volg ons op Facebook