Producten

Kaeser M13 compressoren

De Kaeser M13 compressor is de kleinste bouwcompressor uit de serie. Bekend om de veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Deze compressor is zeer makkelijk mee te nemen en past in elke laadruimte.

Voor koele en condensaatvrije perslucht kan naar keuze een externe persluchtnakoeler worden aangesloten. De kern van deze installaties bestaat uit het sterk KAESER-schroefblok met energiezuinig Sigma Profiel. Aandrijving vindt plaats via een zuinige Hondabenzinemotor of een energie-efficiënte draaistroommotor (M 13E).  

Alle modellen zijn uitgevoerd met een corrosievrije geluiddempende kap van rotatiegesinterd polyethyleen en zijn aangenaam stil. Te bestellen in verschillende kleuren. 

Ook bij de verdere hantering en het onderhoud blijken de M13 en M17 bijzonder gebruiksvriendelijk te zijn. Een lange duwbeugel, wielen met luchtbanden, vier comfortabele hefbeugels en een verzinkbaar hefoog garanderen een eenvoudig transport op de bouwplaats. Dankzij de grote openingshoek van de carrosseriekap zijn alle onderhoudsplekken goed toegankelijk.

Neem hier direct contact met ons op voor meer informatie. 

Volg ons op Facebook en Instagram
Volg ons op Facebook en Instagram!
M13 compacte bouwcompressoren | Hydraflex - Technisch handelscentrum bv © 2021
Volg ons op Twitter Volg ons op Linkedin Volg ons op Facebook