Producten

Hogedrukreinigers

Bij Hydraflex hebben we een ruim assortiment hogedrukreinigers in diverse prijsklassen. Al onze hogedrukreinigers zijn gebouwd voor semi-professioneel, professioneel of industrieel gebruik. Hydraflex levert koud- en warmwaterhogedrukreingers van 90 tot 600 bar. Aangedreven door een elektro, benzine- of dieselmotor. Met variërende debieten en tal van toebehoren. Dit alles met één doel: uw reinigingstaken verlichten.

Koud versus heetwaterreinigers

Heet water reinigt grondiger dan koud water. Zo laten vet en verf zich beter verwijderen met heet water. Anderzijds vergt een heetwaterhogedrukreiniger een grotere investering, en is het niet altijd nodig: een koudwatertoestel kan ook veel vuil aan. Je type hogedrukreiniger hangt dus deels af van de aard van de reinigingsklus.

Neem gerust contact op voor meer informatie
Assortiment:

Nieuw! Premium zwembad coating.
Zelfs de beste zwembaden kunnen in de loop der jaren lichtelijk verkleuren, beschadigen of vaal worden. Wij willen dat onze klanten eindeloos kunnen genieten en blij zijn met hun polyester zwembad. Deze behandeling biedt kansen om uw oudere polyester zwembad een nieuw leven in te blazen! 
hogerdrukreinigers | Hydraflex - Technisch handelscentrum bv © 2018
Volg ons op Twitter Volg ons op Linkedin Volg ons op Facebook