Uitgebreid assortiment koppelingen, slangen en pompen
In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan slangen, pompen, koppelingen etc. Niet op voorraad zijnde producten zijn op korte termijn leverbaar.
Aanleg, onderhoud en renovatie van uw zwembad
Hydraflex B.V. heeft jarenlange ervaring met de aanleg, renovatie en onderhoud van binnen- en buitenzwembaden. Met deskundige medewerkers kunnen wij uw zwembad ook preventief onderhouden.
Brandblussers / brandbeveiliging/ NCP erkend
Hydraflex B.V. is uw leverancier voor diverse soorten blusmiddelen, pictogrammen, noodverlichting en controles en/of reparaties hiervan. Wij zijn een NCP gecertificeerd onderhoudsbedrijf.
Bereikbaarheid Hydraflex
Let op!  Route wijziging.
Een gevestigde naam, naar een nieuwe locatie.
Hydraflex, een gevestigde naam verhuist naar een nieuwe locatie.
Is uw zwembad winter klaar?
  Hydraflex kan uw zwembad winter klaar maken. Ook voor onderhoud en renovatie staan wij u graag met raad en daad bij.

Technisch Handelscentrum Hydraflex: tijd voor kwaliteit

Technisch Centrum Hydraflex B.V. is, zoals de naam al zegt, een technische handelsonderneming die is opgericht in 1975. Naast uw betrouwbare partner in installatietechniek is Hydraflex leverancier van technische producten voor alle takken van industrie. Wij leveren onder andere pompen, compressoren, diverse soorten slangen en alle koppelingen die hiermee gepaard gaan.

Hydraflex is NCP gecertificeerd, waardoor wij de jaarlijkse controles voor uw kleine brandblusmiddelen kunnen verzorgen, maar ook nieuwe brandblusmiddelen kunnen leveren en installeren.

Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren. Onze reparatieafdeling voert reparaties uit aan alle soorten pompen en compressoren.

 

Home | Hydraflex - Technisch handelscentrum bv © 2016
Volg ons op Twitter Volg ons op Linkedin Volg ons op Facebook