Nieuw in ons assortiment. De Kaeser E-power compressor
De mobiele bouwcompressor, revolutionair aangedreven door een elektromotor. De fluisterstille elektroaandrijving is geschikt voor gebruik in milieuzones met beperkte geluidshinder. De emissievrije aandrijving maakt toepassingen in gebouwen of zelfs in tunnels niet langer afschrikwekkend.
Uitgebreid assortiment koppelingen, slangen en pompen
In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan slangen, pompen, koppelingen etc. Niet op voorraad zijnde producten zijn op korte termijn leverbaar.
Aanleg, onderhoud en renovatie van uw zwembad
Hydraflex B.V. heeft jarenlange ervaring met de aanleg, renovatie en onderhoud van binnen- en buitenzwembaden. Met deskundige medewerkers kunnen wij uw zwembad ook preventief onderhouden.
Brandblussers / brandbeveiliging/ NCP erkend
Hydraflex B.V. is uw leverancier voor diverse soorten blusmiddelen, pictogrammen, noodverlichting en controles en/of reparaties hiervan. Wij zijn een NCP gecertificeerd onderhoudsbedrijf.
Hydraflex als erkende leerbedrijf.
Hydraflex draagt hier sinds kort een steentje aan bij en hoopt zo meer gemotiveerde vakmensen op de arbeidsmartkt te kunnen brengen met een sterke basis aan technische kennis. 
Club Car. Uit voorraad leverbaar.
Uit voorraad leverbaar. De elektrisch aangedreven Club Car. Voorzien van een handige laadbak en 2 zitplaatsen is deze ook zeer geschikt voor praktische doeleinden. 
NEN 3140/ NEN 2484 certificering.
Hydraflex, ook voor het keuren van al uw elektrische materiaal.  Vanaf begin februari zijn wij gecertificeerd met het NEN3140 certificering. Keuren van klein tot groot elektrisch materiaal kunt u door een van onze specialisten laten uitvoeren.     

Technisch Handelscentrum Hydraflex: tijd voor kwaliteit

Technisch Centrum Hydraflex B.V. is, zoals de naam al zegt, een technische handelsonderneming die is opgericht in 1975. Naast uw betrouwbare partner in installatietechniek is Hydraflex leverancier van technische producten voor alle takken van industrie. Wij leveren onder andere pompen, compressoren, diverse soorten slangen en alle koppelingen die hiermee gepaard gaan.

Hydraflex is NCP gecertificeerd, waardoor wij de jaarlijkse controles voor uw kleine brandblusmiddelen kunnen verzorgen, maar ook nieuwe brandblusmiddelen kunnen leveren en installeren.

Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren. Onze reparatieafdeling voert reparaties uit aan alle soorten pompen en compressoren.

Technisch Handelscentrum Hydraflex | Hydraflex - Technisch handelscentrum bv © 2019
Volg ons op Twitter Volg ons op Linkedin Volg ons op Facebook