Over Hydraflex

Gecertificeerd

Hydraflex is REOP en NCP gecertificeerd. Dat betekent dat wij controles voor u kunnen uitvoeren van onder andere brandblussers, noodverlichting, sproei-installaties en haspels. Ook het keuren van gereedschappen en ladders behoort tot onze werkzaamheden.

Alles in eigen huis

Hydraflex beschikt over een eigen onderhoudsdienst; wel zo vertrouwd! Ons team is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van pompen, luchtleidingen en compressoren.

Technische reparaties verrichten wij in onze eigen werkplaats. Met onze jarenlange ervaring hebben de verschillende soorten compressoren, pompen, hogedrukreinigers en de zo vele andere technische artikelen natuurlijk geen geheimen meer voor ons.

Uiteraard behoort het persen van koppelingen aan slangen, in werkelijk alle soorten en maten, eveneens tot onze expertise.

Zwembaden en vijvers

Onze vakkennis en ervaring ziet u ook terug in de aanleg, renovatie en het onderhoud van zwembaden (zowel binnen- als buitenbaden) en (zwem)vijvers. Ook hierbij geldt dat de deskundige medewerkers van Hydraflex garant staan voor een perfect resultaat. Daarnaast bent u met ons preventief onderhoud verzekerd van een zorgeloos zwemseizoen!

Naast een uitgebreide collectie verlichting leveren wij voor uw zwembad en vijver ook verschillende pompen en filters.

NEN 3140/ NEN 2484 certificering.
Hydraflex, ook voor het keuren van al uw elektrische materiaal.  Vanaf begin februari zijn wij gecetrificeerd met het NEN3140 certificering. Keuren van klein tot groot elektrisch materiaal kunt u door een van onze specialisten laten uitvoeren.     
Gecertificeerd | Hydraflex - Technisch handelscentrum bv © 2019
Volg ons op Twitter Volg ons op Linkedin Volg ons op Facebook