Maatregelen als gevolg Coronavirus

Maatregelen als gevolg Coronavirus

Om onze dienstverlening te waarborgen in deze moeilijke tijd en omdat wij uw en onze gezondheid hoog in het vaandel hebben staan, heeft Hydraflex BV. een aantal maatregelen getroffen om besmetting met Corona (COVID-19) te voorkomen.

Wij vinden continuïteit van onze uitstekende dienstverlening heel belangrijk!

Hieronder een aantal belangrijke mededelingen:

  • Onze vestiging is op dit moment geopend met inachtneming van strikte hygiënevoorschriften. Deze zijn bij alle medewerkers bekend en overal duidelijk zichtbaar. Onze medewerkers bewaren daarbij de veilige afstand van 1,5 meter. Deze situatie is echter steeds aan verandering onderhevig. Wij volgen hierin de adviezen van de overheid.
  • U kunt voor alle vragen terecht op hydraflex.nl of via het telefoonnummer 045-5243131.
  • Uw bestelling wordt door de desbetreffende vestiging of onze backoffice afgehandeld.
  • Leveringen van gemaakte reserveringen vinden zonder tegenbericht plaats conform afspraak.
  • Onze accountmanagers bezoeken klanten zo min mogelijk in verband met fysiek contact. Telefonisch en per email staan ze voor u klaar.
  • Ons kantoorpersoneel werkt afwisselend vanuit thuis. De bereikbaarheid van onze ondersteunende afdelingen per mail en telefoon is ongewijzigd. 

 

Wij rekenen op uw begrip, samen moeten wij deze crisis overwinnen.

 

Onze werknemers zijn middels een flyer en intranet geïnformeerd over het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen rondom hygiëne. Het RIVM (www.rivm.nl) actualiseert voortdurend het advies over te nemen maatregelen inzake het coronavirus. Hydraflex BV. volgt het advies van de RIVM op. Mocht blijken dat wij aanvullende maatregelen moeten nemen die van invloed zijn op onze continuïteit dan brengen wij u daarvan op de hoogte.

Graag ontvangen wij ook van u bericht mochten zich situaties voordoen die voor de dienstverlening van Hydraflex BV. van belang zijn (zoals bijvoorbeeld het tijdelijk sluiten van uw onderneming in verband met het coronavirus).

 

Maatregelen als gevolg Coronavirus - Nieuws | Hydraflex - Technisch handelscentrum bv © 2021
Volg ons op Twitter Volg ons op Linkedin Volg ons op Facebook