Aanleg Tuinberegening

Aanleg Tuinberegening

Niks is mooier dan een strak, mooi vezorgd maar vooral groen gazon. In de zomer kan dit nog wel eens een probleem vormen, vooral nu we steeds meer te maken krijgen met zeer warme en droge periodes. Regelmatig sproeien met de juiste hoeveelheid is de oplossing om uw gazon goed te verzorgen en te onderhouden. Een tuinberegening zorgt voor een mooie, bloeiende tuin. Geen gedoe meer met een tuinslang of een gieter, Hydraflex levert en legt een volautomatische sproei-installatie aan naar wens. 

Door een ruime keuze aan mogelijkheden, kunnen wij zowel particulieren maar ook professionele geïnterseerde voorzien van een op maat samengestelde installatie. 
Voor vragen naar aanleg, renovatie of dergerlijke, neem hier contact met ons op. 


Klik hier voor meer informatie. 

 

Aanleg Tuinberegening - Nieuws | Hydraflex - Technisch handelscentrum bv © 2020
Volg ons op Twitter Volg ons op Linkedin Volg ons op Facebook