NEN 3140/ NEN 2484 certificering.

NEN 3140/ NEN 2484 certificering.

Hydraflex, ook voor het keuren van al uw elektrische materiaal.

Vanaf begin februari zijn wij gecertificeerd met het NEN 3140 certificering. Keuren van klein tot groot elektrisch materiaal kunt u door een van onze specialisten laten uitvoeren. 

Om veilig gebruik te kunnen maken van elektrische installaties zoveel als mogelijk te kunnen waarborgen, schrijft de norm voor, dat elektrische installaties periodiek moeten worden geïnspecteerd. Deze inspectie en keuring bestaan uit een visuele inspectie en uit een doormeting van het elektrisch materiaal. 
De inspectie zal worden uitgevoerd door NEN 3140 gecertificeerde vakmensen.
Na afloop zult u een goedkeurings certificaat ontvangen van het gekeurde apparaat met de bijhorende sticker. Dit heeft een geldigheidsduur van 1 jaar. 

Neem hier direct contact met ons op. 


  

Hydraflex, ook voor het keuren van uw steigers en ladders. 

Hoe veilig staat u op de steiger of op een ladder? 
Een gekeurde ladder of steiger is de aanzet tot veilig werken. Vanaf nu kan u ook bij Hydraflex terecht voor het keuren van uw ladder of steiger. 

Veiligheid boven alles. 

Niet alleen op de bouwplaats, maar ook het gewone huis-, tuin- en keukengebruik is de bron van vele ongevallen met ladders en trappen. Gebrek aan kennis van het klimmaterieel en onjuiste werkmethoden zijn meestal de oorzaak van deze ongevallen.
Ligt de oorzaak van het ongeval bij het klimmaterieel zelf, dan is er sprake van ondeugdelijk of verkeerd materieel!

Door het laten keuren van uw draagbaar klimmaterieel kunt u aantonen dat u “veilige” arbeidsmiddelen beschikbaar stelt aan uw werknemers of zelf gebruik maakt van betrouwbaar materiaal. Deze keuring van streigers en ladders betaat vooral uit een visuele inspectie. Aan de hand van een checklist worden alle onderdelen grondig door een van onze specialisten gecontroleerd. 
 

Neem hier direct contact met ons op.

 

 

 

NEN 3140/ NEN 2484 certificering. - Nieuws | Hydraflex - Technisch handelscentrum bv © 2019
Volg ons op Twitter Volg ons op Linkedin Volg ons op Facebook