Een gevestigde naam, naar een nieuwe locatie.

Een gevestigde naam, naar een nieuwe locatie.

     ///// PERSBERICHT /////

 

                                                          

     Nuth, juni 2016

 

 

 

Nieuwe locatie voor Technisch Handelscentrum Hydraflex B.V.

 

De technische handelsonderneming Hydraflex gaat na veertig jaar de oude vertrouwde locatie in Kathagen (Vaesrade) verlaten. Eind dit jaar neemt de organisatie haar intrek in een nieuw pand aan de Daelderweg 15 op bedrijventerrein De Horsel in Nuth. “Een bewuste keuze,” legt eigenaar en directeur Léon Beumers uit. “Het nieuwe pand, dat momenteel gebouwd  wordt, beschikt over een groter vloeroppervlak waardoor wij ons beter kunnen presenteren en nog efficiënter kunnen werken. Daarbij zijn we door de centrale ligging, ook na de aanleg van de Buitenring, goed bereikbaar voor klanten.”

 

Leon Beumers ziet de verhuizing als een bekroning op het veertigjarig bestaan. “Zeker in de huidige tijd toch een mijlpaal,” zo vervolgt hij. “Door de continue uitbreiding hebben er door de jaren heen nogal wat verbouwingen plaatsgevonden. Geregeld werd er weer iets bijgebouwd. Daardoor beschikken we over tal van gescheiden werkruimtes. Dat was essentieel om te kunnen opereren maar werkt niet altijd efficiënt. Daarnaast hadden klanten weinig zicht op het assortiment. In het nieuwe pand kunnen wij ons beter en professioneler presenteren en nog efficiënter werken.”

 

Bereikbaarheid versus Buitenring

Bij de zoektocht naar een geschikte locatie is ingestoken op een centrale ligging en een goede bereikbaarheid. Om de vaste klantenkring te behouden had een vestigingsplek binnen de gemeente Nuth de voorkeur. “Bij de keuze om te verhuizen heeft ook de aanleg van de Buitenring een rol gespeeld,” benadrukt Léon Beumers. “Hierdoor kwam de bereikbaarheid in het gedrang. Met het oog op de toekomst hebben we daarom besloten onze oude, vertrouwde plek te verruilen voor een nieuwe locatie. Uiteraard verhuist het uitgebreide, vertrouwde aanbod aan producten en diensten gewoon mee.”

 

Technische duizendpoot

Hydraflex bedient de industriële en food sector, de installatie- en landbouwwereld,  grondverzet-, aannemers- en recreatiebedrijven en de particuliere markt met een zeer divers  productassortiment bestaande uit pompen, slangen, koppelingen, compressoren, hogedrukreinigers en gereedschappen in alle denkbare soorten en maten. Het bedrijf beschikt over een werkplaats voor technische reparaties, heeft een eigen storingsdienst en is inzetbaar voor zwembad- en vijveronderhoud. Daarnaast levert de organisatie persoonlijke beschermingsmiddelen en verkoopt en installeert zij brandblusapparatuur waarvoor dankzij de NCP-certificering ook de verplichte jaarlijkse controles kunnen worden uitgevoerd.

 

///// EINDE BERICHT /////

 

 

Noot voor de reactie: meer informatie en beeldmateriaal verkrijgbaar via directeur Léon Beumers, 06-25612725.

Een gevestigde naam, naar een nieuwe locatie. - Nieuws | Hydraflex - Technisch handelscentrum bv © 2017
Volg ons op Twitter Volg ons op Linkedin Volg ons op Facebook